Security apparatuur
 
Hier vind u al onze beveligings producten
Choose Category
Security apparatuur
Detectie

poort

$ 10 euro /dag
Category:Security apparatuur
Bij BeSafed kunt u terecht voor de verhuur van een of meerdere Beveiligings Detectiepoorten. BeSafed is de goedkoopste van nederland. U huurt een van onze detectie poorten al vanaf 10 euro per dag! Ideaal voor evenementen, concerten, voetbalwedstrijden, vechtsportgala's en andere bijeenkomsten. Ook inzetbaar bij tijdelijke verhoogde veiligheidsrisico's binnen instanties en organisaties.  
More
X-

ray baggage scanner

Category:Security apparatuur
BeSafed Security biedt een moderne technologie aan om ingangscontroleposten voor belangrijke plaatsen zoals luchthavens, vervoerterminals, gebouwen te beveiligen, etc. Ons bagage en pakket van het systemenscherm, om contrabande, wapens, gevaarlijke en onwettige punten te ontdekken. Modelat6550 past gemakkelijk de inspectie van kleine bagage en pakketten aan. SECU-SCAN het RĂ–NTGENSTRAALsysteem is gebaseerd op gebruikersvriendelijk ontwerp met ergonomisch exploitantcontrolebord en regelbare controlebordtribune.
More
metaaldetector

- hand scanner

Category:Security apparatuur
Deze metaaldetector is een handige handscanner / handdetector geschikt voor gebruik bij bijvoorbeeld evenementen, discotheken of andere objecten waar het gebruik van een compacte metaaldetector gewenst is. De handheld metaaldetector werkt op een (9V batterij) voor enkele dagen of weken, afhankelijk van het gebruik. De metaaldetector is een ideale aanvulling voor een beveiliger bij het fouilleren op messen, pistolen, of andere metalen objecten. De gevoeligheid van deze beveiligingsmetaaldetector is af te stellen op de gewenste afstand.
More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *